2n Campus Marta Cubí

S'obren les inscripcions del Campus Marta Cubí de futbol femení

La futbolista perica ja ha obert les inscripcions per al 2n Campus Marta Cubí, que en aquesta edició tindrà lloc a les instal·lacions de Mas Puig Francó, a Camprodon. Es faran dos torns, dividits per edats: del 29 de juny al 5 de juliol per a nenes de 8 a 12 anys i el segon, del 6 al 12 de juliol per a noies d'entre 13 i 18 anys.

El Campus Marta Cubí busca amb aquest segon any consolidar-se i ser un dels referents del futbol femení a Catalunya, després d'una primera edició que va ser tot un èxit l'estiu passat a Organyà, amb més de 40 nenes participants. "L'experiència va ser molt positiva i gratificant, tant a nivell humà com futbolístic. Cada temporada creix el potencial de les joves jugadores i és bo poder oferir aquest tipus d'estades de tecnificació en aquestes edats", explica la davantera d'Igualada.

El 2n Campus Marta Cubí manté l'objectiu central de servir de millora tècnica i tàctica a les participants, assegurant rigor i màxim nivell esportiu. S'han introduït algunes novetats respecte l'edició passada per donar un salt qualitatiu, de la mà de les marques col·laboradores, amb la clara intenció d'oferir una experiència enriquidora i agradable.

Hi ha un Web Oficial que ofereix tota la informació del 2n Campus Marta Cubí: http://campusmartacubi.weebly.com. El període d'inscripció s'obre ja per tots dos torns amb un preu d'estalvi de 375 € si les participants s'apunten abans del 20 d'abril. A partir del 21 i fins el 19 de juny, el preu serà de 425 €. Ambdós inclouen allotjament, pensió completa, assegurança i equipament esportiu, deixant a part el desplaçament en autocar, que té un suplement de 15 €.
2n Campus Futbol Femení Marta Cubí
http://campusmartacubi.weebly.com
639 31 83 13


Posted under:

Share this post
No Responses to "2n Campus Marta Cubí"