El Badalona remunta un 0-2 amb molt ofici

Badalona 5 Sant Quirze Besora 2

Per primera vegada en la lliga semblava que el Badalona perdria en el seu camp, les sensacions d’inici van ser molt negatives, doncs el Sant Quirze de Besora es va plantar molt bé en el camp, i va sortir molt concentrat a endur-se els tres punts en lloc.

El partit era vital pels de fora si volien mantenir alguna opció de cara a la lliga, i ràpidament es van posar amb un 0 a 2 en el marcador. Increïble però cert, el Badalona estava fent aigües per tot arreu, dos errors en defensa permetien que les visitants s’avancessin en el marcador. Per primera vegada es veia un Badalona nerviós, que havia de recórrer a les passades llargues infructuoses des del centre de la defensa. Sorprenentment es renunciava a sortir des de darrera tocant en curt com ens tenen acostumades. El Sant Quirze es mostrava molt segur posicionalment, i no baixava la guàrdia en les seves marques, oferia una pressió asfixiant en totes les seves línies que no permetia trenar jugades a les locals. Malgrat tot, arribava el gol de Vane que reduïa les distàncies, i així arribàvem al descans. Una primera part molt fosca per les locals, i que no presagiava res bo.

La segona part va canviar radicalment, i el Badalona li endossava un 4 a 0 a les visitants en poc més de mitja hora, demostrant la diferència real en el camp. Primer va ser el gol de Yas, i a continuació Sami posava al seu equip per davant per primera vegada. El golàs d’Alba des de la frontal de l’àrea donava la tranquil·litat a les de Badalona. I Sami de nou feia la sentència definitiva.

Molt bona segona part del Badalona, que es va trobar davant un Sant Quirze superior físicament, que va saber pressionar molt bé el mig del camp, sobretot en la primera part, i que no es va rendir mai, demostrant així que és un dels millors equips del grup, i que opta, sense dubtes, a quedar entre els 5 millors. El Badalona en canvi, no va saber contrarestar aquesta pressió durant els primers 45 minuts de joc, i va oferir la seva pitjor cara. En canvi en la segona part es va mostrar molt ofensiu, oferint jugades de qualitat i resolent amb encert. La defensa va estar molt concentrada tallant els eventuals contraatacs visitants.


Koji


Posted under: ,

Share this post
3 Responses to "El Badalona remunta un 0-2 amb molt ofici"
  1. Anònim Says:

    Gracias por todo KOJI un saludo enorme.... Badalona Femení.

  1. Anònim Says:

    Hola perdona quien eres del badalona?

  1. Anònim Says:

    el pelroig