Cop de timó del Badalona a la lliga

Badalona 3 – Espanyol 0

El partit més important de la lliga havia arribat, i el municipal de Badalona així ho va notar. Mai fins ara s’havia vist un ple tan extraordinari, les dues aficions van respondre a la crida del bon joc demostrat per ambdós equips fins el moment. El morbo de la diferència d’un punt en la classificació feia presagiar un partit molt intens, i així va ser.

Els dos equips s’havien preparat a consciència pel partit, i l’Espanyol recolzat per la norma que permet alinear 3 jugadores de nacional més la portera, no va deixar escapar l’ocasió de fer-ho, doncs a més a més l’Espanyol “B” descansava aquesta jornada. I dit i fet, l’Espanyol va alinear l’equip més potent de tota la temporada per enfrontar-se a un Badalona, que si volia demostrar que era mereixedor de la següent categoria, no li havia d’importar aquest fet.

El partit va començar amb molt de respecte per part dels dos equips, amb molt migcampisme, i molt concentrades les dues defenses. Tots dos equips estaven més pendents de no encaixar cap gol, que no pas d’avançar-se en el marcador, però en el minut 35 Alba s’encarregava de trencar aquestes pors inicials amb un magistral llençament de falta per tota l’escaire, que malgrat l’experiència de la portera de categoria superior, no podia fer res per impedir el golàs.

Amb l’1 a 0 arribaríem al descans d’un partit molt tàctic, i amb poques ocasions de gol per cap dels dos equips, sí alguna més per part del Badalona.

A la represa la tònica va continuar sent la mateixa, l’Espanyol no acabava de crear perill en la porteria de Vero, i el Badalona intentava aconseguir mantenir la pilota en el seu poder. Però les ocasions de gol van arribar novament per part del Badalona, que demostrava tenir molta més ambició que les visitants. I així va arribar el segon gol de les locals en el minut 55, en jugada individual de Vane, que per velocitat s’anava de la seva defensora i creuava al fons de la xarxa.

Malgrat el 2 a 0 l’Espanyol tampoc trobava la manera d’apropar-se a la porteria del Badalona, i això va fer que les locals s’anessin en el marcador novament en l’últim minut de partit amb el gol d’Eli, que sentenciava definitivament el partit... i qui sap si la lliga!


Felicitats als dos equips per l’espectacle ofert, i a les dues aficions pel fair play demostrat!


Koji



Posted under: ,

Share this post
1 Response to "Cop de timó del Badalona a la lliga"
  1. Anònim Says:

    Perdoneu, el segon gol el va fer l'Ana.

    Koji