La Selecció Catalana sub-16 es proclama campiona d'Espanya

Extremadura 0 Catalunya 2

Impecable trajectòria la de la selecció catalana sub 16 en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Femenines sub 16. Catalunya ha assolit el títol després de guanyar tots els partits, i amb un bagatge de 20 gols a favor, i només, 2 en contra.

Aquest matí, Catalunya ha dominat còmodament a les jugadores extremenyes al llarg del partit, degut a la qualitat tècnica de les jugadores, amb el control de la pilota i el joc en equip.

El primer gol ha estat força matiner, fruit d’una vaselina de Carla Puiggrós, on la portera extremenya no ha pogut fer res. Ja en el segon temps, una jugada polèmica dins de l’àrea ha suposat un penal a favor de Catalunya que Núria Mendoza ha enviat al fons de la xarxa.

Tot i que Extremadura ho ha intentat, li ha costat molt xutar entre els tres pals i Catalunya ha mantingut el resultat fins al final.

D’aquesta manera, per segon any consecutiu, Catalunya s’ha proclamat campiona d’Espanya.


Catalunya: Mireia Nagel, Elba Verges, Maria Ramos, Maria Alvarez, Carola Garcia, Alba Pomares, Queralt Torradeflot, Judit Rivero, Monica Orteu, Núria Mendoza i Carla Puiggros.


Fcf.cat


Posted under:

Share this post
No Responses to "La Selecció Catalana sub-16 es proclama campiona d'Espanya"