El Queralt Gironella suma la quarta Copa Catalunya al seu palmarès

Queralt Gironella 6 Escola Pia 1

El Construccions Queralt Gironella va arrodonir diumenge una gran temporada de futbol sala afegint la quarta Copa Catalunya sènior femenina al seu palmarès (la tercera de consecutiva), en vèncer per un clar 6 a 1 l'Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona al pavelló Miquel Poblet de Montcada, on aquest cap de setmana s'han disputat també les finals de la Copa Catalunya de promoció.

El partit va ser relativament còmode per a les gironellenques, però poc brillant pel que fa al joc, davant una Escola Pia (Divisió d'Honor Catalana) que va basar la seva manera de jugar en la pressió i el desgast físic. El Construccions Queralt coneixia de la seva superioritat (dues categories més) i les barcelonines no volien encaixar una derrota gaire engruixida. Amb aquests condicionants, el joc va ser discontinu, amb moltes errades a totes dues bandes. Tot i això, al minut 2 Marga Mas va inaugurar el marcador, que van ampliar abans del descans Clàudia Pons i la mateixa Marga Mas (3-1).

A la represa, el més destacat va ser el gol marcat per Anna Costa un cop recuperada de la llarga lesió al genoll, la qual ha pogut jugar més minuts aquest final de temporada. Van arrodonir el resultat Miriam Arana i Maria Xandri, amb un gol cadascuna.