L'Igualada guanya el Memorial Xavier García Martínez

Vilanova 3 Igualada 2

El Memorial Xavier García Martínez significa
la cloenda de la temporada per al Vilanova i La Geltrú. Com ja va sent habitual, l'Igualada femení és un dels convidats a aquests actes de cloenda.

L'Igualada venia amb baixes importants, però també es veure debutar la Judit Sáez, una probable nova incorporació de cara a la propera temporada.

Les noies s'enfrontaven diumenge al migdia amb una forta calor i després de força dies de no jugar partits. Segurament per això el partit va començar força fluix tot i que les locals van disposar d'algunes ocasions que es materialitzarien per primera vegada al minut 25 quan la punta del Vilanova es va escapar entre la defensa igualadina sense caure en fora de joc i va avançar el seu equip.

A la represa, les de casa van aconseguir augmentar l'avantatge només iniciar-se la segona part, cosa que posava costa amunt el partit per les igualadines.

Però de mica en mica les coses van anar canviant i la millor forma física de les igualadines va guanyar la partida. Al 9 de la segona, un córner llançat per la Carola l'aprofitava l'Araceli per a reduir distàncies.

Una internada per l'esquerra de la Jèssica, només va poder-la aturar la jugadora del Vilanova fent penal. La Noelia el transformaria en el 2-2 que deixava el partit obert quan encara faltaven més de 20 minuts per al final.

En aquesta fase del partit l'Igualada va ser superior i només era qüestió de temps que arribés el gol de la victòria. Va ser al 66 quan la Carla es va plantar a dins l'àrea, va regatejar dues rivals i va aconseguir el 2-3 definitiu.

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Alba Martos (Maria Sayavera 41'), Yaiza Moratilla (Alba 64'), Carla Navarro (Yaiza 73'), Mireia Toldrà (defenses), Elena Alert (Judit 64'), Araceli Barroso, Jèssica Pablos (centre del camp) Janet Mendoza (Teresa Rovira 41'), Carola Monrabà (Janet 73'), Judit Sáez (Maria Solé 41') (davantera)