Calendaris 11/12 de Primera i Segona Divisió Femenina

Aquesta setmana es van conèixer els nous calendaris de la temporada 11/12 de Primera i Segona Divisió, que és com s'anomenaran a partir d'ara les antigues Superlliga i Primera Nacional.


Després de l'experiment de les dues últimes lligues, aquesta temporada a la Primera divisió es torna al format d'un sol grup de 18 equips, que són els següents: València, Real Sociedad, Estartit, Athletic Club, Comarca Llanos Olivenza, Espanyol, Prainsa Zaragoza, Reocín, Malaga, Sporting Club, Barça, Collerense, El Olivo, Sant Gabriel, Lagunak, Rayo Vallecano, Atlético de Madrid i Levante.

La lliga començarà el 4 de setembre i acabarà el 27 de maig.
A la primera jornada l'Estartit debutarà contra l'Athletic, l'Espanyol amb l'Olivenza, el Barça amb el Collerense i el Sant Gabriel amb l'Olivo. El derbi entre els dos equips de la capital no el trobem fins el 18 de desembre a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià i el de tornada el 13 de maig a camp blaugrana.

Per altre banda també va sortir el calendari de la Segona Divisió, en concret del grup III on juguen els equips catalans. Com a novetat destacar que aquest any al grup català no hi hauran els equips de les Balears i si que s'hi ha afegit el Peñas Oscenses de Huesca per completar la lliga de 14 equips. Aquesta Segona Divisió començarà el 25 de setembre i acabarà el 29 d'abril. A la Segona Divisió s'hi afegeixen als equips de la temporada pasada el Vilafranca, el Badalona, el ja anomenat Peñas Oscenses i el Nàstic de Tarragona (equip que s'ha fusionat amb el Valls).

Els calendaris els podeu trobar al següent enllaç: http://rfef.es/index.jsp?nodo=291


Share this post
No Responses to "Calendaris 11/12 de Primera i Segona Divisió Femenina"