Aquest cap de setmana s'ha disputat a Roses el segon campionat d'Espanya de futbol platja femení, en el qual participaven les seleccions de Múrcia, Catalunya, Balears, Galícia i Melilla.

Després de quedar subcampiones l'any passat, l'objectiu aquest any de la selecció entrenada per Israel López era el campionat, però aquest no ha pogut ser i les catalanes han quedat finalment en tercer lloc.
Divendres van començar molt bé i van guanyar els dos partits que van disputar. El debut va ser contra les noies de les Balears a les quals les van guanyar per 4 a 2, un partit que a priori era un dels partits difícils. Ja a la tarda no van tenir problemes per derrotar a Melilla (0-11), en un partit on els hi va sortir tot rodó.
Dissabte al matí tenien el partit més complicat ja que jugaven contra les vigents campiones, Múrcia. El partit va començar amb una selecció de Múrcia forta però igualat i es va acabar el primer temps amb empat a 1, marcant per l'equip català Marina Batalla. Un gol al segon temps va posar les coses difícils a Catalunya però es podia remontar. Però al tercer temps uns minuts dolents van propiciar que el Múrcia marqués tres gols i tot i que Chivi Ferrer va retallar distàncies amb el 5 a 2 ja no va servir de res.

Amb el mal resultat del matí, el partit de la tarda contra Galícia era cara o creu per passar a la final disputada avui al matí.
La selecció catalana es va trobar amb unes gallegues molt lluitadores, que es van avançar al marcador amb un primer gol molt polèmic, ja que la pilota no va acabar d'entrar a la porteria. Les gallegues van aprofitar aquesta galleda d'aigua freda per les catalanes per marcar dos gols i posar un 3 a 0 al marcador que ningú s'esperava.
Però va arribar el tercer temps i es va veure que no estava tot perdut. I és que les porteres a part de fer parades a vegades també marquen gols i sinó que li diguin a la catalana Vero Rodríguez que amb dos gols idèntics va escurçar distàncies fins al 2 a 3 que donava emoció. Els cinc últims minuts van ser de bojeria en busca de l'empat i tot i que hi van haver ocasions, la portera Vero va tenir l'empat a 40 segons pel final però la pilota va marxar un pam per l'escaire esquerre, finalment el partit va acabar amb el 3 a 2 al marcador.

Avui al matí, les jugadores d'Israel López i Robert Caneda encara dolgudes per la derrota d'ahir contra Galícia han disputat el partit pel tercer i quart lloc contra les balears.
Les noies de les illes han sortit més despertes i creant més perill s'han avançat al marcador. Encara al primer temps però Mayo ha pogut retallar distàncies. Al segon periode les noies de les balears s'han tornat a avançar i han col·locat un 1 a 3 al marcador.
Llavors ha sigut quan les catalanes s'han posat les piles i amb dos gols de Ainoa Piñol i un de Chivi Ferrer han donat la volta al partit per posar el 3 a 4 al marcador.
Tot i que les illenques han tornat a empatar el partit, quan faltaven pocs minuts Chivi Ferrer ha pogut fer el 4-5 definitiu que ha permès a Catalunya aconseguir aquest tercer lloc, que li deixa un amarg regust de boca.

La final del campionat l'han disputada Múrcia i Galícia, en una partit que ah tingut emoció fins a l'últim segon. I és que a falta de 2 minuts per acabar Múrcia guanyava 3 a 0, però dos gol seguits de Galícia les ha tornat a posar al partit amb un 3 a 2 al marcador. I només quan fatlaven dos segons per acabar el partit, una falta a favor de les gallegues els hi ha donat l'oportunitat d'empatar el partit, però la pilota ha sortit alta permetent que Múrcia revalidés el campionat aconseguit l'any passat a Mallorca.