Robert Caneda és el nou entrenador del FS Gironella

Robert Caneda Marzà de 33 anys és el nou tècnic del Futbol Sala Gironella a Divisió d’Honor Espanyola de Futbol Sala per la temporada 2011-2012. Robert Caneda ha estat tècnic les dues darreres temporades del Penya Esplugues a Divisió de Plata on ha quedat en el 6è lloc (2009-2010) i en el 3r lloc (2010-2011) la darrera temporada. Será la seva primera experiència a Divisió d’Honor Espanyola de Futbol Sala. En el seu Currículum destaca que és llicenciat en Educació Física (INEF) per la qual cosa portarà també la preparació física de l’equip, professor de l’escola d’entrenadors de la Federació Catalana de Futbol i seleccionador català en diferents categories (actualment 2n de la sub-16).

Mercè Pérez, directora esportiva del Futbol Sala Gironella, explica que “hem buscat un canvi en el perfil d’entrenador. El Robert destaca pel seu profund coneixement del futbol femení català, tant futbol sala com futbol gran, que ens ha de permetre ampliar el ventall de jugadores a les que fem un seguiment i que el club pot fitxar; també el fet de ser preparador físic, ja que la competició és cada vegada més exigent i és un aspecte que volem treballar millor la propera temporada. Hem buscat també un entrenador de consens amb el nostre grup de jugadores. El Robert amb al seva experiència en seleccions catalanes i en el Penya Esplugues (aquesta temporada ha estat el 4rt millor equip català a l’acabar 3r a Divisió de Plata) s’ha guanyat un prestigi que l’ha portat al nostre equip."

En seu ajudant i els nous fitxatges de l’equip es faràn públic les properes setmanes. El club busca tres jugadores per reforçar diferents posicions del camp.

El Club vol agrair la feina del Xavi Passarrius i Frank Pulido les 3 darreres temporades i els hi desitja els majors èxits en la seva nova etapa professional. Robert Caneda serà el 4rt tècnic del Futbol Sala Gironella en 8 temporades a l'élit del Futbol Sala: Sofi Amado (2004-2006), Víctor Delgado (2006-2008) i Xavi Passarrius (2008-2011). La millor temporada de l'equip ha estat la darrera temporada amb el 7è lloc a la lliga, campions de la Copa Catalunya i els quart-de-final de la Copa d'Espanya.

El proper dissabte 9 de Juliol a les 7 de la tarda es farà la presentació del Robert Caneda al Pavelló Municipal de Gironella en el marc de les 24 hores de Futbol Sala Femenines “Vila de Gironella”. Demà 2 de Juliol a les 6 de la tarda comencen les 24 hores Masculines de Futbol Sala “Vila de Gironella”.

futbolsalagironella.tk


Posted under:

Share this post
No Responses to "Robert Caneda és el nou entrenador del FS Gironella"