Comença bé la pretemporada pel CF Igualada

Les Garrigues 1 Igualada 4

Les blaves comencen la preparació de pre-temporada a Les Borges Blanques.

El Partit disputat dissabte contra les noies de Les Garrigues, va anar de menys a més. L'Igualada va ser superior en tot moment malgrat que la primera part es va mostrar molt poc precís i semblava que amb molta feina per fer.

Tot i així, a mesura que passaven els minuts, les noies s'anaven trobant còmodes al camp i van començar a crear perill a la porteria rival.

Cap a la mitja hora de joc, una pilota al pal de la Marina i una altra al travesser de l'Eli avisaven les locals del que havia de venir.

I va ser al 36, en una falta des d'una mica més endavant del mig camp, que l'Araceli va xutar amb una paràbola que la portera de Les Garrigues no va poder aturar. S'havia obert el marcador i la confiança de les igualadines.

A la segona part, la decoració del partit va canviar per millorar. Les anoienques van sortir concentrades, amb jugades treballades, trenant i oferint molt bon futbol. Com és lògic en els partits de pre-temporada, els tècnics van aprofitar per fer força canvis, tant de noies com de posicions.

La conseqüència lògica del bon joc són els gols que no van tardar a arribar.

Al minut 10, l'Eli va fer una vaselina com la de la primera part però que en aquesta ocasió va entrar directament al fons de la xarxa per a convertir-se en el 0-2.

No va tardar gaire a arribar el tercer, que la Marina va aconseguir superant la portera internant-se per la banda després de rebre una passada de la Mireia.

Els problemes per l'Igualada van venir per la lesió de l'Araceli, que va haver d'abandonar el terreny de joc al minut 20 de la segona, però al cap de poc, una jugada gairebé idèntica a la del tercer gol, la Marina la convertia en el 0-4.

Amb el resultat ampli, l'Igualada afluixa una mica, cosa que va aprofitar el Garrigues per aconseguir el gol de l'honor amb una internada de la seva extrem esquerra.

Una pilota al pal de la Judit Pablos va ser la darrera oportunitat d'un Igualada que, sobretot a la segona part, va convèncer.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Yaiza Moratilla (Mar Jorba 46'), Teresa Rovira (Carla Navarro 46'), Maria Sayavera (Judit Pablos 46'), Mireia Toldrà (defenses), Elena Alert, Araceli Barroso, Jèssica Pablos (centre del camp), Eli Guillén, Janet Mendoza (Judit Sáez 46'), Marina Salanova (davanteres).

GOLS:

0-1 Araceli (36') – 0-2 Eli (55') – 0-3 Marina (62') – 0-4 Marina (73') – 1-4 (80')