La Selecció Espanyola sub-17 tornen a ser campiones d'Europa

L'any passat la selecció espanyola sub-17 va fer història en proclamar-se campiones d'Europa, i ahir tenia la possibilitat de revalidar el títol contra França, les noies de Jorge Vilda no van fallar i tornen a ser campiones d'Europa per segon any consecutiu.


El partit disputat a Nyon, Suïssa, va començar controlat per les espanyoles diposant d'alguna ocasió, però al capitana de les 'bleus' Claire Lavogez també va fer treballar a la portera espanyola.
La resta de la primera part la va controlar Espanya, trobant-se més còmode sobre el terreny de joc i evitant que França tingués oportunitats, tot i així el domini no es va materialitzar amb gol i els dos equips van marxar al descans amb un empat a 0 al marcador.
A la segona part els dos equips van lluitar fort en busca del gol i es va poder veure un partit molt interessant fruit de la lluita constant dels dos equips per aconseguir l'ansiat gol que els podria donar el títol. Passaven els minuts i el gol no arribava, les imprecisions fruit del cansament i que s'acostava el final del partit encara va fer que el tram final del partit fos més emocionant.

I quan ja semblava que s'hauria d'anar als penals una pilota recollida per Gema Gili que amb un toc d'esperó la va deixar per Alba Pomares, i aquesta va aprofitar per batre a la portera francesa gairabé sobre el xiulet final.

Així les noies de la sub-17 revaliden el títol de campiones d'Europa, demostrant així el bon estat de forma en que es troben.

Espanya: Noelia Gil, Ivana Andrés, Laura Gutierrez, Raquel Carreño (Celia Jiménez 40'), Núria Mendoza, Gema Gili, Marina Garcia, Claudia Barea, Alba Pomares, Alexia Putellas i Raquel Pinel (Silvia Pereira 76').


Posted under:

Share this post
No Responses to "La Selecció Espanyola sub-17 tornen a ser campiones d'Europa"