L'Igualada venç amb autoritat un rival de la seva categoria

Xaica 1 Igualada 5

Si la setmana passada l'Igualada guanyava a un equip d'una categoria inferior, aquesta setmana s'ha enfrontat amb un equip que serà rival a la lliga amb molt bones sensacions.

Les noies de Barcelona es dolien de no poder presentar l'equip complet, però malgrat això, s'han vist superades gairebé tot el partit per un Igualada ferm, ben posat al camp, i amb detalls de qualitat. L'Igualada presentava una nova incorporació, la Mariona Marsal, provinent dels equips base del Club.

Les locals han començat pressionant i els primers minuts han estat de domini altern, però les igualadines, decidides han encarat la porteria i després d'alguna ocasió que no ha arribat a fi de bé, el minut 11 la Marina recull un rebot de la defensa, li fa una vaselina que la portera toca amb la punta dels dits i avança les blaves al marcador.

El segon només s'ha fet esperar un parell de minuts. Un xut llarg de la Noelia el rep la Mariona que bat la portera amb un xut creuat.

Amb el 0-2 al marcador, les noies del Xaixa han intentat pressionar, però difícilment aconseguien superar la defensa de l'Igualada i posar en perill la porteria de la Noelia.

En canvi, les igualadines han tingut més d'una ocasió d'ampliar el marcador, cosa que no ha succeït fins gairebé a la mitja part quan després d'un córner a favor de les rivals, la defensa recull la pilota, l'envia llarga a la Marina desmarcada que xuta per sobre la portera aconseguint el 0-3 amb el que s'arribaria al descans.

Força canvis a la mitja part i començament de la segona amb moviment al marcador. La Teresa agafa una pilota en defensa, veu la Marina ben situada, li fa la passada llarga, la Mariona es creua a donar suport i amb la punta de la bota introdueix la pilota al fons de la xarxa.

Les jugadores locals, en aquest punt del partit estaven força esgotades i l'Igualada ha pogut jugar amb certa placidesa. No obstant, encara hi hauria ambició per fer un darrer gol gràcies a un xut llarg de la Noelia que controla la Marina, segueix la jugada la Mariona i, veient l'Elena sola davant de porteria li passa perquè faci, de cap, el cinquè gol de l'Igualada.

Faltaven 25 minuts i les noies del Xaica han protagonitzat diversos contraatacs per intentar aconseguir almenys el gol de l'honor.

La setmana vinent l'Igualada s'enfrontarà a un rival molt més fort, el Levante Las Planas de Primera Nacional en el que segurament serà el darrer partit de pre-temporada abans de començar la Lliga oficial.

FITXA TÈCNICA:

C.F. IGUALADA:Noelia Garcia (portera), Núria Manils (Yaiza Moratilla 46'), Alba Martos (Carla 74'), Carla Navarro (Teresa Rovira 46'), Mireia Toldrà (Judit P. 81') (defensa), Elena Alert, Jèssica Pablos (Carola Monrabà 46'), Judit Pablos (Araceli Barroso 46') (centre del camp) Mariona Marsal (Jèssica 68'), Judit Sáez (Janet Mendoza 46'), Marina Salanova (Judit S. 74') (davantera)

GOLS: 0-1 Marina (11'), 0-2 Mariona (13'), 0-3 Marina (41'), 0-4 Mariona (50'), 0-5 Elena (65'), 1-5 (69')


CF Igualada


Posted under: ,

Share this post
3 Responses to "L'Igualada venç amb autoritat un rival de la seva categoria"
  1. Anònim Says:

    Hmm it appears like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
    I as well am an aspiring blog writer but I'm still new to the whole thing. Do you have any helpful hints for beginner blog writers? I'd genuinely appreciate it.
    Here is my blog ; Discount Coupon Codes

  1. Anònim Says:

    Hey are using Wordpress for your blog platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get
    started and create my own. Do you need any coding
    expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!
    Here is my web site ; la nautica

  1. Anònim Says:

    Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
    Extremely useful info particularly the last part :
    ) I care for such information a lot. I was looking for this certain information for a long time.

    Thank you and best of luck.
    Look at my homepage :: accessori barche